Hoppa till innehåll

Om oss

AquaTeq® grundades 1986, men våra rötter i branschen går tillbaka till slutet av 1960-talet. Vid denna tidpunkt ägde en av grundarna av AquaTeq® ett spolbilsföretag som erbjöd spoltjänster från södra upp till mellan-Sverige. Den andra grundaren, som vid denna tidpunkt bara var en liten tjej, tittade intresserat på spolbilarna som då och då stod parkerade utanför huset.

Dåtidens spolmunstycken var ineffektiva och vi började därför utveckla egna för att bli bättre än konkurrenterna.

Vår passion för utveckling, effektivitet och kunskap har lett till att vi under åren utvecklat flera nya produkter. Några så unika att de har patenterats. Många i branschen känner till våra produkter JAWS®(BL-Patent), BL SWIPER®, C-RAY® och LUMBERJACK®.

Konstant utveckling är fortfarande AquaTeqs kärna. Nyfikenheten och ständiga förbättringar finns i vårt DNA. Detta tillsammans med den kunskap vi samlat på oss, gör att vi kan erbjuda våra kunder rätt produkt för varje jobb. Vi levererar bland de bästa produkterna i branschen, korrekt uppsatta enligt spolbilens tekniska specifikation. Vi erbjuder praktisk kontroll, där vi på plats säkrar upp optimal uppsättning av spolmunstycken och fräsar med hänsyn till spolbilens arbetsområde och teknisk uppbyggnad. Att kunna köra spolbilen på ett rimligt varvtal minskar slitage, diesel och vattenförbrukning och därmed sparas mycket pengar – varje dag. Detta tillsammans med ökad rengöringseffektivitet blir en framgångsrik kombination för våra kunder.


Vi lämnar ofta och gärna instruktioner till våra kunder hur man bäst använder varje enskild produkt, då alla produkter har sina optimala förutsättningar för bästa resultat, avseende tid i rör, minskade kostnader och belastning på miljön. Vi jobbar nära våra kunder för att gemensamt utveckla branschen.


Många av våra produkter har utvecklats tack vare detta samarbete. Några lysande exempel på detta är FLEX-SYSTEMET™ och MANTA®.

Swedish

Select language