Hoppa till innehåll
AquaTeq® förstärker nu sitt säljteam

AquaTeq® förstärker nu sitt säljteam

Vill du jobba i ett innovativt och tekniskt företag med spännande kvalitets-produkter i ständig utveckling. Drivs du av ett fritt arbete och med goda förtjänstmöjligheter? AquaTeq® förstärker nu sitt säljteam.

AquaTeq® är ett svenskt bolag som säljer produkter till distributörer, entreprenörer och kommuner som underhåller dagvatten- och avloppsnätet. Våra kunder återfinns i hela världen. Vi erbjuder våra kunder egenutvecklade produkter tillsammans med noga utvalda externa kvalitetsprodukter. Vi är en del i en större koncern.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom uppsökande försäljning. Du har ett teknikintresse och starkt driv att arbeta med försäljning. Du är mycket social och har lätt för att ta kontakt med andra människor och har genom din inställning och talang bra resultat i tidigare anställningar inom försäljning.
Som utesäljare planerar du och besöker våra kunder samt jobbar aktivt med digitala kanaler och mail.

Du kommer att jobba självständigt med att planera och genomföra dina kundbesök, både avseende befintliga som nya kunder. Du utgår från Kalmar och har i huvudsak Sverige som ditt arbetsområde. Du har en företagsbil till ditt förfogande som innehåller produkter för direkt leverans samt för demo och praktisk visning.

Uppdragsgivare: AquaTeq Sweden AB

Ort: Kalmar

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 4 september, 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar endast emot ansökningar och eventuella frågor via epost info@aquateq.com.

Kvalifikationer:
Du har gymnasiekompetens och god teknisk förståelse. Som person är du positiv. Du har ett stort engagemang och driv av försäljning och vet hur man avslutar en affär. Du är välorganiserad och har förmågan att göra en bra planering inför och efter resor. Du har god datavana och är van användare av säljsystem och Officepaketet. Körkort (B) är ett krav då du kommer resa mycket i tjänsten.

Företagsbeskrivning:
AquaTeq Sweden AB är ett privatägt, specialistbolag inriktad på utveckling och tillverkning av kostnadseffektiva och miljösmarta produkter för service av befintliga dagvatten- och avloppssystem över hela världen. Företaget är det goda valet när det krävs nytänkande, effektivitet, speciallösningar och grönt fokus.

Sista ansökningsdag: 2023-09-04

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

www.aquateq.com

Föregående artikel AquaTeq® would like to introduce our newest member to the Team
Nästa artikel Vi har stängt vecka 29 & 30
Swedish

Select language