Hoppa till innehåll

Karriär

Vi förstärker vårt Lager/verkstad

Är du en teknisk intresserad person med sinne för ordning och reda och dessutom gillar variation i arbetet? Gillar du att jobba i en mindre organisation med stor Team-känsla? Just nu söker vi lager- och verkstadsmedarbetare till AquaTeq Sweden i Kalmar.

 

Om tjänsten

Hos oss kommer du få en varierad vardag där noggrannhet och eget driv är två viktiga personliga egenskaper. Rollen som lager- och verkstadsmedarbetare innefattar arbetsuppgifter som godsmottagning med leveranskontroll, montering och packning av utgående leveranser, kundservice, kapning, borrning, slipning, blästring, reparationer, koppling av slang samt lasermärkning av våra produkter. Du kommer även få arbeta med lagerstruktur, fordonsvård, enklare underhåll av vår fastighet mm.

 

Kvalifikationer

Du är en lojal och självgående person som tycker om ett varierat arbete i högt tempo. Du har en vilja att utvecklas och är lösningsorienterad. Du trivs i en miljö som präglas av service, både mot våra kunder och medarbetare och tar initiativ att hjälpa till där det behövs. Du har en känsla för teamet och är beredd att ta i lite extra när så behövs.

Som person är du positiv och ser möjligheter i stället för problem. Du är noggrann och ansvarstagande. Du är driven och engagerad och vill bidra till en god stämning på arbetsplatsen. Vidare är du ordningsam och prestigelös med mycket god samarbetsförmåga.

Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ritningsläsning är ett krav.

Du har goda datakunskaper samt talar och skriver svenska flytande. Engelska är meriterande.

Du innehar B-körkort.

 

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

AquaTeq Sweden AB har kollektivavtal med Teknikföretagen. Anställningen är en heltidstjänst. För rätt person finns möjlighet till tillsvidareanställning.

Ansökningar och frågor tas bara emot via mail.

Maila din ansökan och eventuella frågor till: info@aquateq.com

Om anställningen
Uppdragsgivare: AquaTeq® Sweden AB
Ort: Kalmar
Omfattning: Heltid
Kollektivavtal: Teknikföretagen

Om arbetsgivaren

AquaTeq AB är ett helsvenskt, privatägt, specialistbolag inriktad på utveckling och tillverkning av kostnadseffektiva och miljösmarta produkter, för service och underhåll av befintliga rörsystem, främst dagvatten- och avloppsrör. Företaget är det goda valet när det krävs nytänkande, effektivitet, speciallösningar och grönt fokus. Läs gärna mer på vår hemsida http://aquateq.se/pages/career

Swedish

Select language