Hoppa till innehåll
Vi förstärker vårt Lager/verkstad

Vi förstärker vårt Lager/verkstad

Vi förstärker vårt Lager/verkstad

Är du en teknisk person med sinne för ordning och reda och dessutom gillar variation i arbetet? Gillar du att jobba i en mindre organisation med stor Team-känsla? Just nu söker vi lager- och verkstadsmedarbetare till AquaTeq® Sweden i Kalmar. 

Vi förstärker vår organisation – Lager/verkstad

 Om tjänsten

Hos oss kommer du få en varierad vardag där nyfikenhet och egna initiativ uppskattas. Rollen som lager- och verkstadsmedarbetare är en självständig tjänst och arbetsuppgifterna innefattar godsmottagning med leveranskontroll, montering och packning av utgående leveranser, kundservice, svetsning (främst aluminium och rostfritt), kapning, borrning, slipning, blästring, reparationer, koppling av slang samt lasermärkning av våra produkter. Du kommer även få arbeta med provspolning, lagerstruktur, fordonsvård, enklare underhåll av vår fastighet mm.

 Kvalifikationer

Du är en lojal, självgående person som tycker om ett varierat arbete i ett högt tempo samt har ett stort tekniskt intresse.

Som person är du positiv och ser möjligheter i stället för problem samt är noggrann och ansvarstagande. Du är driven och tycker om att ta egna initiativ. Vi ser att du är engagerad och bidrar med en god stämning på arbetsplatsen. Vidare är du ordningsam och prestigelös med mycket god samarbetsförmåga.

Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ritningsläsning är ett krav.

 Du har goda datakunskaper samt talar och skriver svenska flytande. Engelska är meriterande.

Du innehar B-körkort. 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 1 mars, 2024


Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

 

AquaTeq Sweden AB har kollektivavtal med Teknikföretagen. Just nu har vi extra mycket att göra i vår verkstad/lager, och tjänsten är därför en visstidsanställning på heltid med start snarast möjligt. För rätt person finns möjlighet till tillsvidareanställning.

Ansökningar och frågor tas bara emot via mail.


Maila din ansökan och eventuella frågor till: info@aquateq.com

Om arbetsgivaren

AquaTeq AB är ett helsvenskt, privatägt, specialistbolag inriktad på utveckling och tillverkning av kostnadseffektiva och miljösmarta produkter, för service och underhåll av befintliga rörsystem, främst dagvatten- och avloppsrör. Företaget är det goda valet när det krävs nytänkande, effektivitet, speciallösningar och grönt fokus. Läs gärna mer på vår hemsida https://aquateq.se/blogs/news/utesaljare-aquateq

 

 

Nästa artikel AquaTeq® would like to introduce our newest member to the Team
Swedish

Select language