Hoppa till innehåll
Public announcement

Meddelande till våra kunder

Bästa kund,

Vi är glada att kunna meddela att AquaTeq® nyligen förvärvades av enz®, en ledande global tillverkare och leverantör av högkvalitativa spolverktyg för avlopp- och industrirengöring. Vi har under flera år haft ett nära samarbete med enz®, vilket nu kommer att utökas och intensifieras. Vi på AquaTeq® har alltid strävat efter att ge våra kunder de bästa lösningarna och den bästa servicen i branschen. Förändringen kommer att innebära ett större utbud av produkter i kombination med hög service och stor kunskap, vilket återfinns både hos AquaTeq® och enz® personal.

Vad betyder detta för dig?

I vardagen är det ” business as usual” förutom att vi nu har nya resurser och möjligheter för att fortsätta skapa värde för dig som kund. Vi försäkrar dig om att ingenting kommer att förändras vad gäller kvalitet, tillgänglighet och service, vilket alltid har kännetecknat AquaTeq®.

Vad betyder detta för oss på AquaTeq®?

Vi på AquaTeq® kommer även framåt arbeta med ett brett sortiment av effektiva munstycken och fräsar för rengöring av rör i alla dimensioner. Vår styrka kommer att vara den kombinerade erfarenheten och det större produktsortimentet som nu återfinns inom koncernen.

Vår historia fortsätter...

Grunden till AquaTeq® lades för mer än 40 år sedan och målet har alltid varit att effektivisera, utbilda och bidra till en effektivare rengöring av rör. Genom åren har vi hjälpt våra kunder att lösa rengöringsutmaningar nationellt och globalt. Detta är och har också varit enz® uppdrag i många år. Att gå samman med ett lika passionerat företag som enz®, är det som tar oss in i nästa kapitel i vår historiebok. Håll ögonen öppna för att se vart vår tillväxt och innovation tar oss och branschen härifrån.

Vi är här för att hjälpa dig!

Vi vill försäkra dig om att vi kommer att fortsätta som vanligt, drivna av att göra ditt arbete enklare och mer effektivt. Detta engagemang är starkare än någonsin under denna spännande tid.

Föregående artikel Besök oss på Ro-Ka-Tech 9-12 Maj 2023
Nästa artikel Hur väljer man rätt spolmunstycke för jobbet?
Swedish

Select language