Hoppa till innehåll
Anna Lantz is nominated to EY Entrepreneur Of The Year

Anna Lantz är vidare i EY Entrepreneur Of The Year

Anna Lantz är vidare i EY Entrepreneur Of The Year

Anna Lantz, VD & ägare av AquaTeq Sweden AB, är en av kandidaterna till utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year 2021. Efter nomineringen är det klart att Anna är en av entreprenörerna som har gått vidare till nästa steg i regionen, vilket innebär en djupintervju och ytterligare granskning utifrån flera kriterier.

EY Entrepreneur Of The Year är en av världens största och mest prestigefulla utmärkelser för entreprenörer. Tävlingen arrangeras i ca 60 länder och för 26:e gången genomförs den svenska upplagan. I Sverige pågick nomineringsprocessen till sista augusti och var öppen för alla. EY har tagit del av ungefär 700 nomineringar från hela landet. Det är en stor bedrift att gå vidare i entreprenörstävlingen då urvalsarbetet är omfattande.

– Jag är smickrad, glad och stolt att bli nominerad och gå vidare till juryuttagningen. Det i sig är ett kvitto på att vårt team jobbar rätt.

Vad tror du om fortsatta chansen att nå regionfinalen?

- Jag hoppas och tror att mina chanser är goda med tanke på företagets utveckling, innovation och driv inom vårt område men är medveten om att startfältet är fullt av framgångsrika och duktiga entreprenörer.

Under hösten genomförs djupintervjuer med entreprenörerna för att avgöra vilka som går vidare till regionfinalerna. I november genomförs sex regionfinaler där en extern och oberoende jury i varje region utser vinnaren. En vecka innan varje regionfinal avslöjas vilka som är de tio finalisterna i varje region.

Läs mer: www.eoy.se

För mer information, kontakta:

Anna Lantz, VD, anna.lantz@aquateq.com, 0480-40 80 01

Om utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year

En av världens främsta utmärkelser för entreprenörer och den första internationella utmärkelsen för entreprenörer som med tydliga visioner och goda ledaregenskaper bygger upp framgångsrika företag. Tävlingen genomförs på regional, nationell och internationell nivå i fler än 140 städer i fler än 60 länder. En extern oberoende jury bedömer entreprenörerna efter kriterierna entreprenörsanda, ekonomisk utveckling, strategisk inriktning, inverkan på omvärlden, innovation samt personlig integritet och inflytande. Tävlingen startade i USA 1986 och i Sverige började utmärkelsen delas ut 1995. Vid de regionala finalerna och vid den nationella finalen utses även vinnare i kategorierna Årets kvinnliga stjärnskott, Årets manliga stjärnskott och kategoripriset Bästa internationella tillväxt.

Föregående artikel Effektiv flyttning av material i rör!
Nästa artikel Viktiga säkerhetsåtgärder vid arbete med rörrengöring
Swedish

Select language