Hoppa till innehåll
AquaTeq ® Stand for Flexibility and Speed

AquaTeq ® - flexibilitet och högt tempo

Det senaste året har varit mer än annorlunda men vi på AquaTeq® har inte stått still. Att agera på förändring med flexibilitet och högt tempo ligger i vårt DNA. Vi erbjuder våra kunder ett stort mervärde genom vår "By your side" anda. Att sätta våra kunder först, med engagemang och ansvar, är en grundläggande byggsten för vårt företag. Att kontinuerligt skapa och erbjuda de bästa produkterna för våra kunders uppdrag, tillsammans med gedigen teknisk support, möter vi våra kunders behov.

Det senaste året med resebegränsningar och andra restriktioner, har gett oss tid att färdigställa vår nya hemsida www.aquateq.se. Vi har också etablerat ett eget dotterbolag i USA, www.nozztequsa.com, med huvudkontor och lager i Illinois. Detta för att kunna serva våra kunder där på det sätt de förtjänar och kan förvänta sig.

Många spännande nya produkter ( bland annat vår nya slangvinda, spetsigt munstycke och en ny variant av GOBLIN® 0° + 5° har lanserats det senaste året. Hösten 2021 lanserar vi vårt nya ejektormunstycke - SWEAGLE.

Vi finns på plats hela sommaren för att snabbt kunna stötta och svara på era frågor!

Föregående artikel Få förståelse mellan de olika munstycks-klasserna
Nästa artikel Minimera risken att blåsa vattenlås
Swedish

Select language